Conferència-Taller per a pares: Conviure amb les Xarxes Socials

cropped-noulogo300x110.jpg

Escolapies Sant Marti Xerrades per a mares i pares Taller Conviure amb les xarxes socials 3

Escolapies Sant Marti Xerrades per a mares i pares Taller Conviure amb les xarxes socials

Conferència taller per a mares i pares
Taller: Conviure amb les xarxes socials

18 de maig de 2017 a les 17.30h

 

 

 

Les xarxes socials són unes eines fantàstiques per comunicar-se, informar-se i divertir-se, però s’ha de conèixer com funcionen de forma bàsica en aspectes de seguretat per poder orientar els més joves cap a un ús responsable i segur.

Com a pares hem d’entendre i conèixer mínimament com funcionen i que fan per tal de tenir cura dels nostres fills i saber amb qui és relacionen. Per tal de conèixer con funcionen i com utilitzar-les. L’AMPA Escolàpies Sant Martí organitza el proper 18 de maig de 2017 a de 17.30 a 19.30h un taller pràctic del que és i que fa Facebook, YouTube, WhatsApp, Snapchat, Instagram, etc.

Escolapies Sant Marti Xerrades per a mares i pares Taller Conviure amb les xarxes socials 2Josep Maria Silva, Professor de Comunicació i Interacció Educativa de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB de Barcelona ens oferirà una ponéncia amb exemples pràctics per que mares i pares com nosaltres no ens perdem en aquesta efervescéncia de xarxes socials i APPs, que; En el millor dels casos. Veiem pasar a tota velocitat sense saber-ne ni l’origen ni el destí. Però el que si sabem és que s’hi han pujat els nostres fills.

No estaria malament saber a quin tren s’han pujat els nostres fill i quina direcció a pres.

ATENCIÓ: per aquesta xerrada / curset cal que portis el teu dispositiu mòbil, portàtil, tablet, mòbil etc. Ja que l’utlitzaràs per obrir contes a aquestes APPS i veure que fan.

 

Per als pares i mares amb petits: L’AMPA amb l’ajut de l’escola Escolàpies Sant Martí organitzarà un servei de guarderia per a que els mes petits puguin gaudir d’una estona d’esbarjo mentre dura la xerrada

DADES:

  • Nom: Conviure amb les xarxes socials
  • Ponent: Josep Maria Silva
  • Data: 18 de maig de 2017
  • Hora: de 17.30 a 19.30h
  • Lloc: Sala Actes Escolàpies Sant Martí
  • Entrada: Lliure pels socis de l’AMPA.
  • Accés: Per Joan de Peguera, 42
  • Servei de Guarderia pels asistents

Cópia-ho al calendari de Google

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escolapies Sant Marti Xerrades per a mares i pares Taller Conviure amb les xarxes socials 2